SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ailesi Muhammed'in doğmasını 7 yıl bekledi! Kahreden son

Ailesi Muhammed'in doğmasını 7 yıl bekledi! Kahreden son

04 Ekim 2023 Çarşamba - 12:55




Ankara’da, Lütfiye-Eren Ergenli çiftinin, evliliklerinin 7'nci yılında tüp bebek tedavisiyle dünyaya gelen çocukları Muhammed Ergenli (4), minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti.





Kaza, dün saat 20.45 sıralarında, Polatlı ilçesi Gülveren Mahallesi Kahramanlar Caddesi'nde meydana geldi. Muhammed Ergenli, annesi Lütfiye Ergenli ile marketten eve dönmek için dolmuşa bindi. Annesinden önce dolmuştan inen Muhammed Ergenli'ye, yolun karşısına geçerken plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen minibüs çarptı.

Çarpmanın etkisiyle çocuk, yaklaşık 10 metre savruldu. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlıkçıların kontrolünde Muhammed Ergenli'nin öldüğü belirlendi. Ergenli'nin cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Haymana ilçesi Kavakköy'e gönderildi. Lütfiye-Eren Ergenli çiftinin tek çocukları olan Muhammed Ergenli'nin, tüp bebek tedavisiyle dünyaya geldiği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap