SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Takan AKP’ye patladı: Cinnet rejiminin son günleri

Ahmet Takan AKP’ye patladı: Cinnet rejiminin son günleri

01 Haziran 2022 Çarşamba - 11:16




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdit dolu sözleri sonrası gazeteci Ahmet Takan “Cinnet yönetimine geçtiniz…” diye yazdı.





Son günlerde siyasette yaşanan gelişmeleri özetleyen gazeteci Ahmet Takan iktidarın “Cinnet yönetimine” geçtiğini belirtirken “Sandıkta, tehditlerinizin altında kalacaksınız!.. Gidiyorsunuz… Farkındasınız… Acınızdan bağırıyorsunuz… Ama fayda etmeyecek…” ifadelerini kullandı.

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan bugün okuyucularının karşısına “Cinnet rejiminin son günleri!..” başlığıyla çıkarken Sonn günlerde siyaset sahnesinde yaşananları şu sözlerle özetledi:

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu infaz işlemlerinin yapılması için İstanbul Adliyesi’ne gidiyor. Adliyedeki infaz işlemlerinin bitmesinin ardından Kaftancıoğlu Silivri Cezaevi’ne götürülmek üzere yola çıkarılıyor…

Aynı saatlerde Türkiye Cumhuriyeti devletinin başkenti Ankara’da;

Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP heyetine yönelik linç girişimine ilişkin açılan davanın yedinci duruşması Çubuk 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülüyor.

Kılıçdaroğlu’na saldıran Osman Sarıgül’e sadece 1 yıl 15 gün ceza veriliyor…

Bu karanlık saatlerin hemen biraz öncesinde TBMM çatısı altında;

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Meclis grup toplantısında konuşuyor;

“Sayın Kılıçdaroğlu, anlaşılan aklın başından gitmiş, çok istekliysen, terörist Demirtaş’ın hasretini ziyadesiyle çekiyorsan, Kavala olmadan yaşayamam diyorsan, biraz daha devam et, sonunda kanun yoluyla onların koğuşundaki boş bir ranzaya sen de kapağı atarsın, nihayet çulunu serer, duvara da halını asarsın.”

"CİNNET REJİMİ ÇÖKECEK"

Bu olaylar üzerine AK Parti’nin iktidarını korumak için Cinnet yönetimine geçtiğini öne süren Ahmet Takan “Bu tehditlerle bir yere varamayacaksınız. Korku imparatorluğu yıkılacak. Cinnet rejimi çökecek. Sandıkta, tehditlerinizin altında kalacaksınız!.. Gidiyorsunuz… Farkındasınız… Acınızdan bağırıyorsunuz… Ama fayda etmeyecek…” diye yazdı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap