SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Kaya "Trabzon bakanların varlığından istifade edemiyor"

Ahmet Kaya "Trabzon bakanların varlığından istifade edemiyor"

10 Aralık 2022 Cumartesi - 14:47




CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'dan, "Ne kadar şanslısınız. 4 tane Trabzonlu bakan var" diyen vekillere verdiği cevabı paylaştı...





Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon'un 4 bakanı olmasına rağmen kentin sorunlarına karşı bu 4 bakanın tamamının duyarsız olduğunu söyledi. Trabzonlu bakanların kentle ilgili sorunlara, yatırımlara ve projelere karşı kör kesildiğini ifade eden Milletvekili Kaya, "Bu şehrin sözde 4 tane bakanı var. Yani isimleri Trabzon ile anılıyor ama kentin sorunlarına, projelerine kör bakıyorlar. Trabzon'un sorunlarıyla ilgilenmiyorlar" dedi.

ŞANSLISINIZ DİYEN MİLLETVEKİLLERİNE GELİN TRABZON'U GÖRÜN DİYORUM

Meclis çatısı altında diğer kentlerin milletvekilleriyle zaman zaman sohbet ettiğini ifade eden Kaya, "Biz Trabzon milletvekillerine, "Ne kadar şanslısınız. 4 tane Trabzonlu bakan var' diyorlar. Ben de onlara 'Buyurun gelin Trabzon'u görün ondan sonra karar verin diyorum. Ulaştırma Bakanı Trabzonlu ancak ulaşımı en sıkıntılı yerlerden birisi ne yazık ki maalesef Trabzon'dur. Üzülerek söylüyorum bunu.  Şehrimiz 4 bakanın karşılığını alamıyor" ifadelerine yer verdi.

TRABZON BAKANLARIN VARLIĞINDAN İSTİFADE EDEMİYOR !

Bakanlara ilişkin görüntü ve söylemle gerçeklerin uyuşmadığının altını çizen Milletvekili Kaya, "Trabzon bu bakanların varlığından hiç istifade edemiyor. Demiryolundan, havalimanına, Güney Çevre Yolu'ndan Hafif raylı sisteme kadar birçok projede bir adım öteye yol alamayan bir yapı arz ediyoruz. Trabzonu tutkuyla bağlı olan bir bakanımız olsaydı o viyadük ayakları Boztepe'ye saplanabilir miydi? Buna izin verilir miydi? Ne kadar itiraz ettiysek gücümüz yetmedi. Dehşet verici bir görüntü ortaya çıktı. Yani bakanların inisiyatif almasını bekliyoruz. Biz de iktidarıyla muhalefetiyle, sivil toplum kuruluşlarıyla takım gibi çalışalım isteriz ama ne yazık ki böyle bir tablo ortada yok. Biz siyaseti ülkemize hizmet etmek için yapıyoruz ama niyetimizin karşı tarafta karşılığını bulamıyoruz" şeklinde konuştu.

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap