SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan'dan AKP'ye sert uyarı: Balıklama dalan dalana

Ahmet Hakan'dan AKP'ye sert uyarı: Balıklama dalan dalana

20 Şubat 2022 Pazar - 11:43




Ahmet Hakan AKP'nin Tarkan'ın "Geççek" şarkısıyla ilgili tutunduğu tavrı eleştirerek AKP'li Orhan Miroğlu'nun sözlerini örnek gösterdi.





Ahmet Hakan, AKP'lilerin Tarkan'ın "Geççek" şarkısıyla ilgili tutunduğu tavrı eleştirerek uyarıda bulundu. Hakan, uyarısında AKP'li Orhan Miroğlu'nun yaptığı eleştiriyi köşesine taşıyarak "Umarım Miroğlu’nun partidaşları ve yoldaşları bu uyarıdan nasiplenmesini bilirler" dedi.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan yazısında, şu ifadeleri kullandı.

" AK Parti Milletvekili Orhan Miroğlu, Tarkan’ın son şarkısı için şunları yazmış sosyal medya hesabında: 'Herakleitos, ‘Aynı suya iki kere giremezsin’ demiş ama hatırlayan pek yok günümüzde. Aynı suya balıklama dalan dalana! Ortada üzücü ve derslerle dolu bir Sezen Aksu ‘vakası’ varken, şimdi de benzer bir muameleyi Tarkan’a çekmek niye? Ülkemizin yaşadığı sorunlar elbette ‘Geçecek!' Bir AK Parti milletvekili olarak Orhan Miroğlu’nun bunu söylemesi çok önemli. Umarım Miroğlu’nun partidaşları ve yoldaşları bu uyarıdan nasiplenmesini bilirler."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap