SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan: Üslup eksenimi değiştirmemin vakti geldi

Ahmet Hakan: Üslup eksenimi değiştirmemin vakti geldi

24 Ağustos 2020 Pazartesi - 13:42




Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan son dönemdeki yazılarını gözden geçirdiğini belirterek "Benim bir an önce üslup eksenimi değiştirmemin vakti geldi de geçiyor gibi, yemin ederim kendimden bezdim" dedi.





Son günlerde yazdığı yazıları gözden geçirdiğini söyleyen Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, "Benim bir an önce üslup eksenimi değiştirmemin vakti geldi de geçiyor gibi" dedi.

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, yazıları için, "Hep bir yukarıdan konuşmaca, hep bir 'İşte bunlar sınıfın birincileri' türü listelemece, hep bir öğreten adam edası takınmaca" eleştirisi getirdi.

Hakan, "Ve yemin ederim kendimden bezdim, kendimden sıkıldım" dedi.

Hakan'ın bugünkü yazısındaki ilgili bölüm şöyle:

"Son günlerdeki yazılarıma şöyle bir baktım


Hep bir akıl vermece... Hep bir yukarıdan konuşmaca... Hep bir “İşte bunlar sınıfın birincileri” türü listelemece... Hep bir “Şöyle sevineceksiniz, şöyle sevinmeyeceksiniz” türü yol yordam göstermece... Hep bir öğreten adam edası takınmaca... Okudukça... “Benim mi Allah’ım bu tatsız, bu didaktik, bu buyurgan üslup” dedim. Ve yemin ederim kendimden bezdim, kendimden sıkıldım.

Benim bir an önce üslup eksenimi değiştirmemin vakti geldi de geçiyor gibi."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap