SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan The Economist’in korkunç kapağını yorumladı: Felaket büyük

Ahmet Hakan The Economist’in korkunç kapağını yorumladı: Felaket büyük

21 Mayıs 2022 Cumartesi - 11:52




The Economist’in son sayısınının kapağı gündem olurken Ahmet Hakan’dan ”Sanırım acı gerçekleri ben de herkes gibi pek sevmiyorum.” Yorumu geldi.





Gazetteci Ahmet Hakan bugünkü yazısında The Economist'in gündem olan son kapağı hakkında düşüncelerini paylaştı.

İngiltere merkezli dünyaca ünlü ekonomi dergisi The Economist son sayısının kapağında Ukrayna- Rusya savaşı sonrası beklenen gıda krizine gönderme yaptı.

Derginin kapağında ilk bakışta buğday başaklarına yer verdiği görülürken daha dikkatli bakıldığında buğdayların kuru kafa olarak tasvir edildiği anlaşıldı The Economist kapağında ayrıca "Yaklaşan gıda felaketi" başlığı kullanıldı. Makalede, gıda bulup bulamayacağı belli olamayanların sayısının 440 milyon daha artarak, 1.6 milyara yükseldiği ifade edildi.

“FELAKET BÜYÜK TAMAM AMA…”

Dün bir çok basın yayın organında gündem olan kapağı Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da köşesine taşıdı. Felaketin büyük olduğunu kabul eden Ahmet Hakan “ben yine de buğday ile iskelet kafasını yan yana görmekten pek hazzetmedim.” Diye yazdı.


Hakan The Economist’in kapağıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

The Economist dergisi, “Yaklaşan Gıda Felaketi” diye bir kapak yapmış. Kapaktaki fotoğrafta buğday başaklarına dikkatle bakınca kuru kafalar fark ediliyor. Felaket büyük tamam ama ben yine de buğday ile iskelet kafasını yan yana görmekten pek hazzetmedim. Sanırım acı gerçekleri ben de herkes gibi pek sevmiyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap