SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan; ''Sözcü yazarı Rahmi Turan kullanıldı mı?''

Ahmet Hakan; ''Sözcü yazarı Rahmi Turan kullanıldı mı?''

21 Kasım 2019 Perşembe - 12:09




Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir CHP'linin görüştüğü iddiası hakkında “Kemal Bey’in karşısına çıkabilecek aday… Şimdiden “Erdoğan’ın adamı, Külliye’nin adayı” falan diye zan altında mı bırakılmak isteniyor?” diye sordu. Hakan sözlerinin devamında “Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başından gitmesini istemek Erdoğan açısından dertsiz başa dert almaktan farksız değildir” yorumunda bulundu.





Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan “Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’li bir isimle Beştepe’de görüşme yaptığı ve ‘Senin ana muhalefet partisinin genel başkanı olman lazım’ dediğini iddia etmiş, CHP'li isme ulaşmaya çalıştığını, ancak bu ismin kendisine cevap vermediğini söylemişti.

"RAHMİ TURAN BU İŞE ALET Mİ OLUYOR?"

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde bu konuyu değerlendirerek "Yoksa... Yoksa... Kemal Bey’in karşısına çıkabilecek aday... Şimdiden “Erdoğan’ın adamı, Külliye’nin adayı” falan diye zan altında mı bırakılmak isteniyor? Rahmi Turan da bu işe alet mi oluyor?" yorumunu yaptı.


Hakan, Erdoğan’ın başına CHP Genel Başkanlığı'ndaki bir değişikliğin dert açabileceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:Hakan, “Süper talihsiz kelimeler: Bu, hanım, had, bildirme...” başlığıyla yayımlanan yazısında “Erdoğan’ın başında Kemal Kılıçdaroğlu’nun olduğu bir CHP’den gayet memnun olması gerekir” diye yazdı.

"DERTSİZ BAŞA DERT ALIR"


Seçim kazanamayan, yüzde 25’i geçemeyen, etkili bir muhalefet yapamayan, toplumun tüm kesimlerini etkileyemeyen, iktidarı bir türlü sarsamayan ve senelerdir bir alternatif haline gelemeyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başından gitmesini istemek...Tayyip Erdoğan açısından dertsiz başa dert almaktan farksız değildir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap