SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan: ''Lütfen sinirlerimizi daha fazla zorlamayınız''

Ahmet Hakan: ''Lütfen sinirlerimizi daha fazla zorlamayınız''

02 Aralık 2019 Pazartesi - 13:40




Bakan Soylu’nun “Adil Öksüz” açıklamasına Ahmet Hakan'dan "Lütfen sinirlerimizi daha fazla zorlamayınız" tepkisi geldi. Eleştirilerine isim vermeden devam eden Hakan, Soylu’nun açıklamasıyla aklına, Adil Öksüz’ün ele geçirildiği halde firar etmesi geldiğini söyledi





İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fethullahçı terör örgütünün (FETÖ) sözde TSK imamı Adil Öksüz ile ilgili açıklama da bulundu. Soylu, FETÖ üyesi Öksüz'ün yerini bildiklerini açıkladı.

Kanal 7'de konuşan Soylu, firari Adil Öksüz'ün nerede olduğunu bildiklerini söyledi. Ancak açıklamadı.

Bakan Soylu’nun açıklamasının ardından Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'dan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Hakan, “Şu anda elimizde! Yakaladık! Kodese tıktık! Hesap vermeye başladı!’ falan diyecek durumda değilseniz. Adil Öksüz hakkında kamuoyuna herhangi bir açıklama yapmayın” dedi.

Hakan isim vermeden tepki gösterdiği Soylu’ya “Lütfen sinirlerimizi daha fazla zorlamayınız” diyerek şu ifadeleri kullandı:


Adil Öksüz’ü yakalamadan yaptığınız her türlü Adil Öksüz açıklamasını işittiğimizde... Aklımıza sadece ve sadece bu adamın 15 Temmuz günü ele geçirildiği halde yağ gibi kayıp gitmesi geliyor. Ve sinirlerimiz fena halde bozuluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap