SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan: ''İzninizle biraz edepsizlik yapacağım Bülent Arınç''

Ahmet Hakan: ''İzninizle biraz edepsizlik yapacağım Bülent Arınç''

02 Temmuz 2019 Salı - 12:24




Arınç'ın maaş çıkışına tepki gösteren Ahmet Hakan "Milletin vergisiyle ödenen maaşların milletin ilgi alanına girmesinden daha doğal bir şey olmaz, olamaz. Bunu idrak etmekle yükümlüsünüz Sayın Arınç." dedi





Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyeliğine getirilen Bülent Arınç, Köksal Toptan, Cemil Çiçek, Mehmet Ali Şahin ile Yıldırım Akbulut’un Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile yaptıkları toplantıda maaşlarının 13 bin liradan 18 bin liraya çıkarılması kamuoyunda tepki çekmişti.

Bülent Arınç da gelen tepkiler üzerine, Habertürk’te yayınlanan programda, konuya ilişkin soruya “Benim ne alacağımı ben düşünmüyorum ki nitekim bazı edepsizler bunun üzerine yorum yapsınlar. Milletvekili ne kadar alıyor, emeklisi ne kadar maaş alıyor seni ne ilgilendiriyor kardeşim?” cevabını verince Ahmet Hakan'dan çok sert bir eleştiri yazısı geldi. 

"BİRAZ EDEPSİZLİK YAPACAĞIM"

"İzninizle biraz edepsizlik yapacağım Bülent Arınç" diyen Ahmet Hakan  "Babanızdan harçlık alırsınız, kimseyi ilgilendirmez. Özel sektörde çalışırsınız, kimseyi ilgilendirmez. Ama milletten alıyorsanız milleti ilgilendirir Sayın Arınç! Milletin vergisiyle ödenen maaşların milletin ilgi alanına girmesinden daha doğal bir şey olmaz, olamaz. Bunu idrak etmekle yükümlüsünüz Sayın Arınç." diye yazdı.

Eleştirilerini sürdüren Hakan " Eskiden bu ülkede generallerin maaşlarını sorgulayanlara “edepsiz” falan derlerdi... Yoksa bu ülkenin eski generallerine falan mı özeniyorsunuz Sayın Arınç." diye sordu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap