SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan: ''İnce alay filan değil odunsu bir yavşama''

Ahmet Hakan: ''İnce alay filan değil odunsu bir yavşama''

01 Temmuz 2019 Pazartesi - 13:13




Dünya siyaset arenasında sıra dışı karakteriyle dikkat çeken Donald Trump, Japonya'daki G-20 zirvesinde Türk bakan ve yetkililere 'Hollywood' benzetmesi yaptı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump'ın Osaka'daki G20 Zirvesi'nde gerçekleştirdikleri görüşme sona erdi ancak yankıları hala sürüyor.  S400/F35 meselesi, Suriye'deki durum ve ticaret gibi konuları değerlendiren heyete Trump'ın “Şu ekibe bakın. Bunlarla anlaşmak çok kolay. Hiçbir Hollywood setinde böyle bir ekip kuramazsınız” demesi dikkat çekti. 

Ahmet Hakan yaşanan durumun bazıları tarafından  “ince alay” şeklinde yorumlandığını belirterek "Güya Trump, bizim heyetle inceden kafa bulmuş.İncelikle uzaktan yakından alakası olmayan, gönderme bile yapamayan, tam anlamıyla ‘dan dun’ herifin tekidir Trump. Dolayısıyla yaptığına odunsu bir yavşama' deyip geçmekte yarar var." dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap