SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan: “İktidara çakmaya tenezzül etmedi”

Ahmet Hakan: “İktidara çakmaya tenezzül etmedi”

27 Ocak 2020 Pazartesi - 10:43




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğünde meydana gelen ve depremin şiddetli hissedildiği Malatya'nın Doğanyol ilçesine ziyarette bulundu. Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı Ahmet Hakan Akşener’e tutumu nedeniyle teşekkür ederek "Meral Akşener deprem bölgesine gitti, zerre kadar siyaset yapmadı" yorumunda bulundu.





Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı Ahmet Hakan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Elazığ’da meydana gelen deprem bölgesine gitmesinin ardından siyaset yapmadığını ifade etti.

Akşener için “İktidara çakmaya tenezzül etmedi” ifadesini de kullanan Hakan, “Siyasetçilerde bu tür tutumlar gördüğümüzde biz eskiden ‘Tam bir devlet adamı tutumu’ derdik... Ama Meral Akşener sayesinde... ‘Tam bir devlet insanı tutumu’ demek zorundayız” değerlendirmesini yaptı.

Akşener’e teşekkür

Hakan, Akşener’e sergilediği tutum ve dilini düzeltmeye sağladığı katkı için teşekkür etti.

Akşener, Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde merkez Sürsürü Mahallesi’nde yıkılan binanın enkazına gelerek incelemelerde bulunmuştu.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap