SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan: Hürriyet yükseldikçe yalancılar azıyor!

Ahmet Hakan: Hürriyet yükseldikçe yalancılar azıyor!

01 Haziran 2020 Pazartesi - 12:18




Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Hürriyet gazetesinin basılı yayına son verileceğine ilişkin iddiaları köşesine taşıdı. Sosyal medya hesabından haberi yalanlayan Hakan köşesinde, "Bu azılı Hürriyet düşmanlarına acı bir haberim var: Hürriyet asla vazgeçmeyecek, Hürriyet hep büyüyecek'' dedi.





Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, "Hürriyet, pandemi döneminde şu üç şeyi başardı: Bir: Salgına karşı yeni bir çalışma modeline çok hızlı geçmesini başardı. İki: Sokağa çıkma yasaklarının olumsuz etkisine rağmen tirajını arttırmayı başardı. Üç: Salgın sürecinden etkisini arttırarak ve güçlenerek çıkmayı başardı. Şu anda hem kâğıtta hem de dijitalde sektörün öncüsüdür Hürriyet. Hürriyet’in öncülüğünden rahatsız olanlar da bu süreçte hiç boş durmadılar." görüşünü savundu. 

Hakan, "Önce 'Hürriyet düşsün, Hürriyet bitsin, Hürriyet tükensin' diye beklentiye girdiler. Sonuç? Avuçlarını yaladılar. Ardından... Tamamen yıpratmaya dayalı bin türlü kampanyaya başvurdular. Sonuç? Yine avuçlarını yaladılar.

Baktılar ki Hürriyet’le mertçe, şereflice, delikanlıca mücadele edemiyorlar. En son çare olarak... Kalleşçe yalanlara, palavralara, uydurmalara başvurmaya başladılar. Hürriyet kâğıttan vazgeçecekmiş... Hürriyet küçülecekmiş... Hürriyet şöyle olacakmış... Hürriyet böyle olacakmış... 

Bu azılı Hürriyet düşmanlarına acı bir haberim var: Hürriyet asla vazgeçmeyecek,  Hürriyet hep büyüyecek, Hürriyet hep sağduyunun sesi olacak, Hürriyet hep her tarafa seslenmeye devam edecek. Size de hep avucunuzu yalamak düşecek." ifadesini kullandı. 

Yazının devamı için TIKLAYIN


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap