SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan: 'Hay seçimin batsın' dememek için kendimi zor tutuyorum

Ahmet Hakan: 'Hay seçimin batsın' dememek için kendimi zor tutuyorum

21 Kasım 2022 Pazartesi - 11:43




Ahmet Hakan, TSK’nın Suriye ve Irak'ın kuzeyinde çeşitli hedeflere hava harekatı düzenlenmesiyle ilgili olarak, “İstiklal’de akıttığın masumların kanının bir bedelidir” dedi. Hava harekatlarına ilişkin 'seçim yatırımı' değerlendirmesi yapanlara tepki gösteren Ahmet Hakan, “Hay seçimin batsın dememek için kendimi zor tutuyorum” diye yazdı.





Türkiye, Irak ve Suriye'nin kuzeyine yönelik hava harekatı gerçekleştirdi. Başlatılan hava harekatı sonrası Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan,  değerlendirmelerde bulundu.

İstiklal Caddesi’nde altı kişinin ölümüne sebep olan bombalı terör saldırısından altı gün sonra TSK’nın Suriye ve Irak'ın kuzeyinde çeşitli hedeflere hava harekatı düzenlenmesiyle ilgili olarak, “İstiklal’de akıttığın masumların kanının bir bedelidir” dedi.

Bombalı saldırıyla ilgili “seçim yatırımı” değerlendirmesi yapanların, gerçekleştirilen hava harekatlarına da “seçim yatırımı” dediklerini ifade eden Hakan, “Hay seçimin batsın dememek için kendimi zor tutuyorum” diye yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap