SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan: Dolandırıcılık tarihinin en beceriksizi Seçil Erzan

Ahmet Hakan: Dolandırıcılık tarihinin en beceriksizi Seçil Erzan

30 Kasım 2023 Perşembe - 09:50




Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, aralarında ünlü isimlerin bulunduğu çok sayıda kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla yargılanan bankacı Seçil Erzan hakkında "Dolandırıcılık tarihinin en beceriksizi Seçil Erzan" yorumunda bulundu.





Futbol dünyasından ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu toplam 18 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi istenen bankacı Seçil Erzan davası gündemin ana başlıklarından. Günlerdir art arda yeni ifadeler, yeni rakamlar, yeni isimler ortaya çıkıyor.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Seçil Erzan'ın tefecilerin elinde oyuncak haline geldiğini ifade etti:

Ahmet Hakan bugün kaleme aldığı yazısında şunları söyledi:
 
"Dolandırmış, sonra da parayı başka dolandırıcılara vermiş. O kadar ki kolundaki Rolex saati bile kaptırmış. Tefecilerin, çantacıların, aracıların elinde resmen oyuncak olmuş. Azıcık dişini gösterenle karşılaştığında anında üç kat para vermiş. Ponzi yönteminin en ilkel versiyonunu denemiş. Bu yöntemin yüzkarası haline gelmiş. Dolandırdığı paranın keyfini, üç dakika bile sürememiş. Son iki yılı şöyle geçmiş: Nefes daralması, yürek sıkışması. Öyle beceriksiz bir dolandırıcı ki... Bütün kanıtları etrafa saçmış. Attığı her adımda her şeyi eline yüzüne bulaştırmış. Günü değil saati kurtarmaya çalışmış. Onu bile kurtaramamış. Hayatında hiç dolandırıcılık filmi izlememiş gibi davranmış. Sonunu çok iyi bildiği bir oyunun içinde debelenip durmuş."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap