SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan’dan Mansur Yavaş’a övgü dolu sözler! Aman Erdoğan görmesin

Ahmet Hakan’dan Mansur Yavaş’a övgü dolu sözler! Aman Erdoğan görmesin

15 Nisan 2022 Cuma - 11:16




AKP’ye yakınlığıyla da bilinen gazeteci Ahmet Hakan Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ismi geçen Mansur Yavaş’ı köşe yazısında öve öve bitiremedi.





Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugünkü köşe yazısının bir bölümünü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ayırdı. Yazısında Yavaş için “Cumhurbaşkanlığı adaylığına hevesi olmayan ilk fani” ifadelerini kullanan Hakan, Mansur Yavaş’ın samimiyetine dikkat çekti.

“MANSUR YAVAŞ VAR MANSUR YAVAŞ”

Mansur Yavaş, Zafer Parti Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın cumhurbaşkanı adayı olarak ismini vermesinden bu yana gündemden düşmüyor. Ahmet Hakan da bugünkü köşesinde Süleyman Demirel’in ““Cumhurbaşkanlığı hiçbir faninin elinin tersiyle iteceği bir makam değil.” Sözünü hatırlatarak “Mansur Yavaş var ya Mansur Yavaş...” diye yazdı.

Mansur Yavaş’ın “İstemiyorum yerimden memnunum” sözlerindeki samimiyetine dikkat çeken Hakan yazısında Üstelik bütün bunları öyle yarım ağızla falan da söylemiyor. Gayet içten biçimde söylüyor, gürül gürül söylüyor. Bazıları gibi “İstemem ama sen yine de yan cebime koy” havasında değil yani” ifadelerini kullandı.

6’lı masadan “Mansur Yavaş aday olmalı” diye bir karar çıkarsa Mansur Yavaş’ın aday olabileceğini belirten Ahmet Hakan “Mansur Yavaş adaylık için... Yanmıyor, tutuşmuyor, kulis atmıyor, çabalamıyor. Sanki hevesi yok gibi adaylığa.” Diye yazdı. Ahmet Hakan’ın bu sözleri Cumhurbaşkanlığı koltuğunu bırakmak istemeyen ve bu uğurda bir çok faaliyet gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kızdıracağa benziyor


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap