SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan’dan EPDK’ya: Bu zamana kadar halktan aldıklarını da iade etsinler

Ahmet Hakan’dan EPDK’ya: Bu zamana kadar halktan aldıklarını da iade etsinler

15 Aralık 2020 Salı - 09:58




Elektrik dağıtım ve tedarik şirketlerinin temsil, ağırlama ve seyahat gibi masrafların faturaya yansıtılmasından vazgeçildi. Kararın ardından EPDK'ya çağrıda bulunan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, "Bu zamana kadar halktan aldıklarını da iade etsinler" dedi.





Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, elektrik şirketlerinin temsil, ağırlama ve seyahat gibi giderlerinin vatandaşın faturasına eklenmesi yönündeki karardan vazgeçilmesinin ardından Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz'a seslenerek, "Bu zamana kadar bu kapsamda halktan aldıklarını da iade etsinler." görüşünü savundu. 

Hakan yazısında, "Elektrik dağıtım şirketleri, uzun bir süredir temsil ve ağırlama giderlerini faturalara yansıtıyormuş.Yani ahali, adamların temsillerinin ve ağırlamalarının parasını ödüyormuş. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz, işte bu uygulamaya son verildiğini duyurmuş. Bundan böyle faturalara bu tür giderler yansıtılamayacakmış. Yetmez. Bu zamana kadar bu kapsamda halktan aldıklarını da iade etsinler." düşüncesini dile getirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap