SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan: ''Allah kuru Rahmi Turan iftirasından korusun''

Ahmet Hakan: ''Allah kuru Rahmi Turan iftirasından korusun''

13 Aralık 2019 Cuma - 10:32




Gazeteci Ahmet Hakan ile Rahmi Turan arasındaki tartışma kaldığı yerden devam ediyor. Dün Turan'ın kendisini tehdit ettiğini öne süren Hakan bugün de "Bu yaşta, bu deneyimde bir adamın...Çamur atmaya meyyal böyle bir muhayyileye sahip olması karşısında çok ama çok şaşırdım. Allah hepimizi kuru bir Rahmi Turan iftirasına maruz kalmaktan korusun." diye yazdı.





Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, “Beştepe’de Erdoğan ile görüşen CHP’li” iddiasını yazan Rahmi Turan’ın eleştirdiği için kendisine mail attığını ve tehdit ettiğini yazmıştı.

"YAŞINA BAŞINA YKIŞMAYACAK ŞEYLER YAPIYOR"

Turan'ın 'geçmişin namlı asparagasçısı' olduğunu dile getiren Hakan "İnsan biraz durulur, biraz ağırbaşlılık kazanır, biraz bilgeleşir değil mi? Ne gezer!" dedi. 

Turan için "Yaşına başına hiç yakışmayacak şeyler yapıyor." ifadelerini kullanan Hakan "Mesela benim hakkımda “Başkasının sevgilisine göz koyduğu için fena halde dayak yedi” şeklinde bir iftirayı tasarlayabiliyor. Sonra da tasarladığı bu iftirayı, “İleri gitme, sana işte böyle kara çalarım” diye gözümü korkutmak için bana mail olarak iletebiliyor." diye yazdı. 

"ALLAH HEPİMİZİ KURU RAHMİ TURAN İFTİRASINDAN KORUSUN"


Eleştirilerini sürdüren Hakan "Bu yaşta, bu deneyimde bir adamın...Çamur atmaya meyyal böyle bir muhayyileye sahip olması karşısında çok ama çok şaşırdım.Allah hepimizi kuru bir Rahmi Turan iftirasına maruz kalmaktan korusun." ifadelerini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap