SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan, AKP'deki bölünmeyi yazdı: Reisçiler ve Aşırı AKP'liler

Ahmet Hakan, AKP'deki bölünmeyi yazdı: Reisçiler ve Aşırı AKP'liler

30 Mayıs 2022 Pazartesi - 09:43




Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugünkü köşe yazısında, partilerin seçmenlerini analiz ederken AK Partililerin ikiye bölündüğünü yazdı.





Ahmet Hakan, Hürriyet'teki bugünkü yazısında parti seçmenlerinin durumunu ele aldı. AK Parti oylarının 'Sadece reisçiler' ve 'Aşırı AK Partililer' olarak ikiye ayrıldığını yazan Ahmet Hakan, bu iki gruba ilişkin tespitlerde bulundu. 

"SAYILARI AZIMSANMAYACAK KADAR ÇOK"

'Sadece reisçiler' olarak ayırdığı grubun AK Partili olmadığını söyleyen Ahmet Hakan, "“BEN AK Partili değilim, ben Reisçiyim” diye ifade ediyorlar kendilerini. Erdoğan’ın yalnız bırakıldığını, bütün yükün Erdoğan’ın omuzlarında olduğunu, AK Parti’nin Erdoğan’ın yükünü alamadığını söylüyorlar. Erdoğan’a bağlılıkları en üst seviyede. Sayıları azımsanmayacak kadar çok" ifadelerini kullandı. 

İşte, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın o sözleri:

AŞIRI AK PARTİLİLER

EKONOMİDEKİ zaaflara rağmen moralleri hiç de fena değil. Sorunlar olduğunu kabul ediyorlar. Bu sorunların partilerini olumsuz etkilediğini de kabul ediyorlar. Ama buna rağmen umutları var. İçlerinden de dışlarından da hep şöyle diyorlar. “Reis en sonunda ekonomi alanında şapkadan bir tavşan çıkarır ve biz bu seçimi alırız.” Güvenceleri bu.


MORAL MOTİVASYONLARI: İyimser bir beklenti içindeler.

SADECE REİSÇİLER

“BEN AK Partili değilim, ben Reisçiyim” diye ifade ediyorlar kendilerini. Erdoğan’ın yalnız bırakıldığını, bütün yükün Erdoğan’ın omuzlarında olduğunu, AK Parti’nin Erdoğan’ın yükünü alamadığını söylüyorlar. Erdoğan’a bağlılıkları en üst seviyede. Sayıları azımsanmayacak kadar çok.

MORAL MOTİVASYONLARI: Erdoğan’a sonsuz güven.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap