SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ağzından çıkanı kulağı duymuyor

Ağzından çıkanı kulağı duymuyor

30 Nisan 2013 Salı - 09:07




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Gölbaşı'nda bir alışveriş merkezinin açılışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.





AYRAN İÇKİ DEĞİL İÇECEK Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milli içkimiz ayrandır" sözlerinin sorulması üzerine kendi üslubuyla ayranın tarifini yaptı ve "Ayran, Anadolu'da halkımızın katık diye nitelendirdiği, ekmeğinin yanında boğazını yumuşattığı bir tabii içecektir. Bunu içki kavramı ile izah etmesi bir başka yanlışlıktır" dedi. İŞÇİ PARTİSİ HAYRANLIĞI NEREDEN ÇIKTI? Başbakan Erdoğan'ın "MHP'nin İşçi Partisi'nin yedeği haline geldiği" açıklamasıyla ilgili değerlendirmesinin sorulması üzerine Bahçeli, şöyle konuştu: "Sayın Başbakanımız, son aylarda özellikle de bu çözüm sürecine girildiği günden itibaren dengesini kaybetmiş, ağzından çıkanı kulağı duymaz hale gelmiştir. Şimdi Abdullah Öcalan'ı siyaseten öne çıkartmıştır. Silivri'de tutuklu bulunan bir başka siyasi parti genel başkanının tutukluluğunu ortadan kaldıracağı yerde, onun etrafında muhalefeti toplamanın da mantıki hiçbir izahı yoktur. Bu İşçi Partisi hayranlığı nereden başladı? Öcalan'dan sonra Perinçek hayranlığına mı düştü, onu bilemiyoruz tabii." MHP Genel Başkanı Bahçeli,"Devletin tüm imkanları kendisinde. Halkın tepkisini saptırmasın" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap