SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan sıcak suyla 'soğuk hava' deneyi

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan sıcak suyla 'soğuk hava' deneyi

30 Aralık 2021 Perşembe - 15:37




AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, hava sıcaklığının sıfırın altında 24 dereceye düştüğü Ağrı'da, maşrapa içerisindeki sıcak suyu havaya atarak soğuğun etkisini gösterdi.





Kar yağışının ardından Sibirya soğuklarının etkisine giren Ağrı'da deney yapan AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, saatler 23.55'i gösterdiğinde, elinde tuttuğu bir maşrapa sıcak suyu havaya fırlatarak oluşan doğa olayını videoya kaydetti. Kaydettiği videoyu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "Ağrı'da havanın ne kadar soğuk olduğunu göstermek istiyorum" ifadelerini kullandı.

AĞRI'DA HAVA NE KADAR SOĞUK

AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, havaya doğru fırlattığı sıcak su, soğuğun etkisiyle kristal buza dönüştü. AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın deneyini, çevredekiler de cep telefonlarıyla kaydetti. AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı'daki soğuk hava deneyini, "Şu anda saat 23.55, Ağrı'da havanın ne kadar soğuk olduğunu göstermek istiyorum. Havaya sıcak su atacağım, görüntüyü sizinle paylaşacağım" sözleriyle paylaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap