SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ağrı'da terör operasyonu

Ağrı'da terör operasyonu

30 Ağustos 2015 Pazar - 17:09




Doğubayazıt ilçesinde PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik operasyonda 6 kişi gözaltına alındı, çok sayıda mühimmat ele geçirildi





Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik ilçede 4 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.Bu operasyonlarda terör örgütü PKK'nın dağ kadrosundan E.O, S.Y. ve M.D.Ö. ile KCK yapılanmasından M.R.G, M.G. ve F.G. gözaltına alındı.Operasyonun gerçekleştirildiği yerlerde yapılan aramada, 80 kilogram amonyumnitrat-mazot karışımı patlayıcı, 16 üstü kesilmiş ve içi dolu vaziyette hazırlanmış bomba düzenekli küçük piknik tüpü, 2 el bombası, 15 el yapımı patlayıcı, 3 uzun namlulu silah, 3 tabanca, bu silahlara ait şarjör ve mermiler ile bomba yapımında kullanılan malzeme ve örgütsel döküman ele geçirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap