SON DAKİKA



Haber > Gündem > Adil Öksüz Londra'ya mı kaçtı?

Adil Öksüz Londra'ya mı kaçtı?

01 Mart 2017 Çarşamba - 11:14




Londra'da yaşayan bir Türk vatandaşı, 15 Temmuz kalkışmasının 2 numaralı adamı olan Adil Öksüz'e benzettiği şahsın gizlice fotoğrafını çekti.





Türkiye'nin dünya genelinde kırmızı bültenle aradığı, 15 Temmuz kalkışmasının 2 numaralı ismi Adil Öksüz'ün Londra'da görüldüğüne dair çıkan bir iddia "Adil Öksüz Londra'ya mı kaçtı?" sorusunu akla getirdi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Portabello Antika Pazarında bir Türk vatandaşı, Adil Öksüz'e benzettiği şahsın gizlice fotoğrafını çekti. Görüntülendiğini anlayan şahıs ise olay yerinden kaçtı.

Türkiye'de kayıt altına alınan fotoğraflara göre biraz daha kilo verdiği görülen, ancak kendine has kaş ve saç yapısı bire bir aynı olan şahsın fotoğrafı Londra ihtimalini gözler önüne serdi...

4 MİLYON LİRA ÖDÜL KONDU


İçişleri Bakanlığının FETÖ/PYD Terör Örgütü üyesi olarak aradığı, "kırmızı" kategoride yer alan Adil Öksüz için konulan ödül miktarı ise 4 milyon lira. Öksüz'ü ihbar edenler bu ödüle sahip olabilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap