SON DAKİKA



Haber > Gündem > Adem Albayrak da ölüm listesindeydi!

Adem Albayrak da ölüm listesindeydi!

04 Şubat 2013 Pazartesi - 09:23




Gazi Davası’nın 1 numaralı polis sanığı olan Adem Albayrak’ın ABD Büyükelçiliğine yönelik intihar saldırısını yapan Ecevit Şanlı’nın ölüm listesinde o





ABD Ankara Büyükelçiliği’nde meydana gelen intihar saldırısından önce istihbarat birimlerinin DHKP-C militanı Ecevit Şanlı’nın Türkiye’de eylem hazırlığı içerisinde olduğu bilgisine sahip oldukları öğrenildi. İsminin açıklanmasını istemeyen bir emniyet yetkilisi, DHKP-C militanı Ecevit Şanlı’nın eylem gerçekleştirmek üzere 2012 Aralık ayında Türkiye’ye giriş yaptığı bilgisine ulaşıldığını belirtti. Bu bilginin elde edilmesinin ardından DHKP-C’nin ölüm listesinde yer alan eski İçişleri Bakanı Saadettin Tantan, Gazi davası sanıklarından eski polis memuru Adem Albayrak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve iki emekli albay uyarıldı. Bu beş isme yapılan yazılı uyarıda, DHKP-C militanı Ecevit Şanlı’nın beş isme yönelik eylem hazırlığında olduğu belirtildi. İstihbaratın ardından Rize’de yaşayan Gazi davası sanıklarından eski polis memuru Adem Albayrak’a tahsis edilen çağırmalı koruma polisinin yakın korumaya dönüştürülerek yakın koruma sayısının da ikiye çıkartıldığı öğrenildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap