SON DAKİKA



Haber > Gündem > ADD'den İslam düşmanlığına destek! Sezen Aksu'ya kanat açtılar

ADD'den İslam düşmanlığına destek! Sezen Aksu'ya kanat açtılar

22 Ocak 2022 Cumartesi - 16:29




Şarkısında Hz. Adem ve Hz. Havva’ya yönelik hadsiz ifadeler kullanan sanatçı Sezen Aksu'ya tepkiler dinmezken Aksu'ya Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) kanat açtı.





Sanatçı Sezen Aksu’nun “Şahane Bir şey Yaşamak” isimli şarkısında Hz. Adem ve Hz. Havva’ya yönelik hadsiz ve çirkin sözlerine tepkiler dinmiyor. Tepkilerin odağında olan Sezen Aksu’ya Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) kanat açtı. Her seferinde İslam düşmanlığı ve dini değerlere yönelik tavır ve eylemleriyle öne çıkan ADD, Sezen Aksu’ya yönelik yaptığı destek açıklamasında İslam dinini ‘orta çağ’ düşüncesi olarak nitelendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Sezen Aksu’ya yönelik gösterdiği tepkide, “Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yeri geldiğinde koparmak bizim görevimizdir.” ifadelerini kullanmıştı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ise Erdoğan’a tepki gösterdiği açıklamasında İslamı hedef aldı. ADD’de yaptığı yazılı açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti; Bir orta çağ din devleti değil" ifadelerini kullanarak İslam'ı orta çağ düşüncesi olarak nitelendirdi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap