SON DAKİKA



Haber > Gündem > Adaylık açıklaması konuşuluyordu: Başak Demirtaş için sürpriz iddia 'partiyi karıştırdı'

Adaylık açıklaması konuşuluyordu: Başak Demirtaş için sürpriz iddia 'partiyi karıştırdı'

07 Şubat 2024 Çarşamba - 09:20




Parti ve ittifaklar adaylarını açıklamaya devam ederken Başak Demirtaş'ın DEM Parti'den adaylık açıklaması gündem olmuştu. DEM Parti'den henüz resmi bir açıklama gelmezken, partide 3 farklı görüşün hakim olduğu ve yaşanan tartışmalardan dolayı Demirtaş'ın adaylıktan çekileceği iddia edildi.





Yerel seçimler için geri sayım sürüyor. DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, İBB adaylığı için en güçlü ismin, Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş olduğunu söylemişti.
 
3 farklı görüş

31 Mart'a sayılı günler kala siyasetin gündemi de hareketlendi. DEM Parti'den henüz resmi bir açıklama gelmezken dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. T24'te yer alan habere göre, DEM Parti'de Demirtaş'ın adaylık açıklaması sonrasında karışıklık yaşandığı ve "İstanbul konusunda aday çıkarmayalım", "Başak Demirtaş'ın dayatılan adaylığını kabul etmeyelim" ve "Demirtaş'ı aday gösterelim diyenler şeklinde" 3 farklı görüşün hakim olduğu iddia edildi.

Partideki durum sonrası Başak Demirtaş'ın adaylıktan çekileceği öne sürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap