SON DAKİKA



Haber > Gündem > Aday olursa Trabzon kazanır

Aday olursa Trabzon kazanır

04 Aralık 2013 Çarşamba - 13:15




CHP'de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday tartışması sürerken, partinin Ortahisar aday adayı Muharrem Akbulut, şehir halkının Volkan Can





Yaklaşan yerel seçimler öncesinde partilerin aday adayları yavaş yavaş netleşirken CHP'de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kimin aday olacağı konusunda tartışmalar devam ediyor. Büyükşehir adaylığı tartışmalarına katılan CHP Ortahisar aday adayı Muharrem Akbulut, Trabzon halkının eski belediye başkanı, şimdiki milletvekili Volkan Canalioğlu'nu, Trabzon Belediye Başkanı olarak görmek istediğini savundu. DOĞRU KARARI VERECEK Canalioğlu'nun hem Trabzon hem de Ankara’da marka olduğunu ifade eden Akbulut, "Volkan bey hem Trabzpn hem de Ankara’da marka bir isim. Marka isim Volkan Bey ikinci kez yılın milletvekili seçilerek bunu taçlandırıldı. 10 yılda üst düzey tecrübe sahibi oldu. Trabzon’da gittiğim her yerde 'Volkan Bey' sorusuna muhatap oluyorum. Volkan Beyin Trabzon ve CHP için en doğru kararı vereceğine inanıyorum" diye konuştu. BEN DE ÇOK İSTİYORUM Canalioğlu'nun büyükşehre aday olmasını en çok isteyenlerden birinin kendisi olduğunu dile getiren Akbulut, şunları kaydetti: "Beraber çok iyi bir ikili oluşturabiliriz. Böylelikle Trabzon için hizmet manasında daha üretken olabiliriz. Volkan Beyin adaylık kararı ne olursa olsun buna saygı duymalıyız. Umuyorum Trabzon için, partimiz için en doğru kararı verecek." O SÖZÜ ASLA KULLANMAM! Akbulut, Ortahisar Belediye Başkan aday adayı olduğunu ancak ‘Benim işim tamam’ yönünde bir açıklamasının olmadığını da sözlerine eklerken, “Bu yönde bir açıklamam olmadığı gibi olamaz da . Ben örgüte çok önem veren tecrübeli bir siyasetçiyim. Ben bu süreçte Ortahisar adaylığı kararına örgütün katılmasını en çok isteyenlerden ve destekleyenlerden biriyim” ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap