SON DAKİKA



Haber > Gündem > Adana'da uyuşturucu operasyonu! Birçok uyuşturucu madde ele geçirildi

Adana'da uyuşturucu operasyonu! Birçok uyuşturucu madde ele geçirildi

25 Ağustos 2023 Cuma - 10:31




Adana'da narkotik polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu satıcılarının evine arama yapıldı. Yapılan aramada birçok uyuşturucu madde ele geçirilirken gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı.





Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarının tespit edilip yakalanması için çalışma başlattı.

Narkotik ekipleri, yaptıkları araştırmanın ardından merkez Seyhan ilçesindeki Havuzlubahçe Mahallesi ve Sarıçam ilçesindeki Gültepe Mahallesi’nde belirlediği 3 adrese operasyon düzenledi.

Ekipler, adreslerde yaptıkları aramalarda , 979,49 gram eroin, 155,81 gram sentetik uyuşturucu, 2,66 gram esrar, reçeteyle satışı yapılan 214 uyuşturucu etkili hap, 2 hassas terazi, ruhsatsız tabanca ve av tüfeği ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 8 bin 445 lira ile 1000 Rus rublesi ele geçirdi.




Ekipler, adreslerdeki şüpheliler Emre Y. (28) ve Yunus G’yi (18) gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Emre Y, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap