SON DAKİKA



Haber > Gündem > Adana şehitleri törenle uğurlandı

Adana şehitleri törenle uğurlandı

10 Nisan 2022 Pazar - 12:39




Adana Kozan'da otomobille askeri aracın çarpışması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Burak Şahin ve Uzman Çavuş Yusuf Avan için tören yapıldı.





Dün, Adana-Kozan kara yolu Mansurlu kavşağında otomobille askeri araç çarpışmış, kazada 2 asker şehit olmuş, 3 asker yaralanmıştı.

Şehit askerler için İl Jandarma Komutanlığı'nda tören düzenlendi, saygı duruşunda bulunuldu. Jandarma Astsubay Çavuş Burak Şahin (27) ve Uzman Çavuş Yusuf Avan'ın (28) öz geçmişi okundu.

İl Müftüsü Hasan Çınar tarafından edilen duaların ardından şehit Şahin'in cenazesi İstanbul'a, şehit Avan'ın cenazesi ise Osmaniye'ye uğurlandı.

Törene, şehit yakınları, Adana Valisi Süleyman Elban, AK Parti Adana Milletvekilleri Abdullah Doğru ve Tamer Dağlı, 6'ncı Kolordu Komutan Yardımcısı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Cüneyt Arıkan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer ve diğer ilgililer katıldı.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap