SON DAKİKA



Haber > Gündem > Adana polisinden terör operasyonu

Adana polisinden terör operasyonu

17 Eylül 2015 Perşembe - 10:33




Adana Emniyet Müdürlüğü, terör örgütüne eleman temin eden, korsan gösterilere katılan ve gösterileri organize eden şüphelilere yönelik düzenlediği ope





Adana'da terör operasyonu. Polis, PKK/KCK terör örgütü çizgisinde yayın yapan internet sitelerinde örgüt üst düzey yöneticileri tarafından yapılan eylem çağrıları doğrultusunda Gülbahçesi, Barbaros, Denizli, 19 Mayıs ve Anadolu mahallelerinde örgütsel faaliyetlerde bulundukları tespit edilen, terör örgütünün kırsal alanına eleman temin ederek gönderen, korsan gösteri eylemlerine katılan ve eylemler esnasında olay yerinden elde edilen deliller üzerinde parmak izi tespit edilen şüpheli şahıslara yönelik şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda silah ve bu silahlara ait mühimmat ile örgütsel doküman ele geçirildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap