SON DAKİKA



Haber > Gündem > Adaleti haykıracağız

Adaleti haykıracağız

08 Temmuz 2017 Cumartesi - 14:06




CHP lideri Kılıçdaroğlu, bugün yapılacak mitingle ilgili adaleti haykıracaklarını belirterek, “Miting alanına bayrak dışında, adalet pankartı dışında,





Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nün 24'üncü gününde konuştu. Tuzla Stadı mevkiinden başlayan yürüyüş öncesi CHP Lideri Kılıçdaroğlu basın toplantısı gerçekleştirdi. Yürüyüşe destek verenlere teşekkür eden Kemal Kılıçdaroğlu, " Rahat yürüdük ve 24'üncü güne ulaştık. Bu süre içinde 4 mevsimi de yaşadık aslında. Soğuk, sıcak, yağmurlu ve sisli günleri yaşadık. Türkiye'nin ne kadar güzel olduğunun farkına bir kez daha vardık. Yürüyerek o güzel coğrafyayı izlemek gerçekten son derece huzur vericiydi" ifadelerini kullandı.

SADECE ATATÜRK

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, miting alanına yalnız yürüyeceğini belirterek, "Ben Dragos'tan miting alanına yalnız yürüyeceğim. O nedenle ben de gidip genel başkanla yürüyeceğim diyen vatandaşlarıma şimdiden bir uyarı yapayım. Beni Dragos'ta beklemeyin. Dragos'ta miting alanına kadar yalnız yürüyeceğim. İlgi gösterirseniz, miting alanına gelin. Ben miting alanına 2 buçuk-3 kilometrelik bir yürüyüşle geleceğim ve orada hep birlikte mitingimizi gerçekleştirmiş olacağım" dedi. Mitingle ilgili vatandaşlara bayrak çağrısı yapan Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Bu mitingi yaparken, miting alanına bayrak dışında, adalet pankartı dışında, Atatürk posteri dışında hiçbir şey istemiyorum. Adalet istiyoruz, milli bayrağımız var, dolayısıyla o bayrak altında hep birlikte yaşıyoruz. Atatürk ortak değerimiz. Onun dışında hiç kimsenin başka pankart getirmesini, başka bayrak açmasını asla doğru bulmuyoruz.” Dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap