SON DAKİKA



Haber > Gündem > Adaleti bulacağız

Adaleti bulacağız

21 Haziran 2017 Çarşamba - 13:59




CHP tarihinde bir ilke imza atarak Adalet Yürüyüşü’nün molasında MYK toplantısını açık havada gerçekleşirdi. Toplantının ardından konuşan Tezcan, “Ada





Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Adalet Yürüyüşü'nde CHP tarihinde bir ilke imza atarak, MYK toplantısını da açık havada yaptı. Bolu Gerede'deki Danişmend mevkiinde gerçekleşen toplantının ardından CHP Sözcüsü Bülent Tezcan açıklamalarda bulundu. Bülent Tezcan şunları söyledi: “"Türkiye 20 Temmuz darbesi yaşadı. 15 Temmuz darbesini püskürttük, 20 Temmuz darbesinin baskıcı ve zorba koşulları altında bütün bir millet ve halk eziyet çekiyor. Düşünce özgürlüğü, ifade özgürlüğü, örgütlenme, sendika, grev yapma özgürlüğü yok. Bütün temel hak ve özgürlükler, iktidar sahiplerinin iki dudağı arasından çıkacak bir KHK'ya kalmış durumda.”

RAHATSIZLIK DUYDULAR

“Burada 20 Temmuz darbesinin Türkiye'de adaleti yok ettiği, herkesin korku ve suskunluk içerisinde yok edilmeye çalışıldığı yerde, Genel Başkanımız büyük bir yürüyüş başlattı. Kararlılıkla arayanlar biliyoruz ve inanıyoruz ki adaleti bulacaklar. Hep beraber mazlumların, 80 milyonun sesi olacağız ve adaleti bulacağız. Sayın Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Erdoğan rahatsız oldu. Bu yürüyüşten rahatsızlar. Herkesi toplayıp, 'Aman ha bu yürüyüşü nasıl sustururum, bu yürüyüşün duyurulmasını nasıl engellerim' diye bir çaba içerisinde. Ama attığı her adım bu yürüyüşün nasıl bir kutlu yürüyüş olduğunu gösteriyor."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap