SON DAKİKA



Haber > Gündem > Adalet Bakanlığı kura sonuçları açıklandı! İşte sonuçlar...

Adalet Bakanlığı kura sonuçları açıklandı! İşte sonuçlar...

18 Mart 2021 Perşembe - 17:19




Adalet Bakanlığı personel alımı kurası dün gerçekleşti. Bakanlık 1442 personel alımı yapılacağını duyurmuştu. İşte sonuçlar...





Adalet Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 1442 personel alımı yapılacağını duyurmuştu.

Adalet Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları dün belli oldu...

Başvuru yapan adaylar arasından asıl ve yedek adaylar belirlendi. Seçilen adaylar 18-24 Mart tarihleri arasında belgelerini teslim edecekler.

SONUÇLAR NEREDEN ÖĞRENİLECEK?

Adalet Bakanlığı kura sonuçları ile istihdam edilecek 1.287 temizlik işçisi belli oldu. Adalet Bakanlığı kura sonuçları ile ismi belirlenenler 24 Mart tarihine kadar gerekli evrakları adalet komisyonu başkanlıklarına bizzat teslim edecek, ardından asgari ücretin %10’u oranında artırılmış olarak günlük brüt 131,17 lira ile görev alabilecek.


 İSTENEN BELGELER

1. Kimlik bilgileri, adli sicil durumu, sağlık durumu, askerlik durumu (erkek adaylar için) ve iletişim bilgileri için beyan formu. (EK-2 beyan formunun 1 adet hazırlanması, daktilo veya bilgisayar ile doldurulması, bilgilerde kısaltma yapılmaması ve imzalanması gerekmektedir.)

2. Mezuniyeti gösterir öğrenim belgesinin onaylı sureti. (EK-1 listede belirtilen adalet komisyonu başkanlıklarına elden teslim edilecektir. Adayların belge aslını veya e-Devlet Kapısı üzerinden alınmış barkodlu mezuniyet belgesini ibraz etmeleri halinde sureti EK-1 listede belirtilen adalet komisyonu başkanlıklarınca onaylanacaktır. Posta yolu ile belge teslimi kabul edilmeyecektir.)

BELGE TESLİMİ NASIL YAPILACAK?

Kura çekimi sonucunda belirlenen asıl ve yedek adaylar istenilen belgeleri 18/03/2021 – 24/03/2021 tarihleri arasında sınavı yapacak adalet komisyonu başkanlıklarına bizzat teslim edecektir. Posta vb. yollarla gönderilecek evraklar kabul edilmeyecektir. Süresi içerisinde belge teslim etmeyenler değerlendirmeye alınmayacaktır.


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap