SON DAKİKA



Haber > Gündem > Acun Ilıcalı'nın kanalında şoke eden ayrılık

Acun Ilıcalı'nın kanalında şoke eden ayrılık

08 Ocak 2019 Salı - 16:28




Tv8'de yıllardır çalışan sevilen magazin muhabiri Seyhan Erdağ, kanaldan ayrıldığını sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla duyurdu.





Türkiye’nin ünlüler ile arası en iyi olan muhabirlerinden olan Seyhan Erdağ, 5 yıldır çalıştığı Tv 8 kanalından ayrıldığını açıkladı.

Adından söz ettiren sivri diliyle ve ünlülere yakınlığıyla tanınan muhabir, Tv 8'den önce, Show TV'de ve Fox TV'de yıllarca çalışmıştı. Birçok ünlü isim ile yaşadığı sorunlar ile magazin dünyasını sallamış o ismin yeni kanalının ne olacağı merak konusu oldu.

Seyhan Erdağ, sosyal medya hesabından yayınladığı veda mesajıyla birlikte Tv 8 magazin izleyicilerini üzdü. Veda mesajında üzüntülü olduğu hissedilen Seyhan Erdağ, Acun Ilıcalı'ya da teşekkür etti. İşte ünlü magazin muhabirinin paylaştığı o duygusal veda mesajı...




"SON 5 YILIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"

Seyhan Erdağ, yayınladığı mesajda, "TV8 aileme veda ettim bugün… İş arkadaşlarımın da bilmesi gerekiyor diye açıklama yapmak istedim. Bunca kötülüğün arasında iyi insan olduğu ve öyle kaldığı için gurur duyduğum, mutlu olduğum Acun Ilıcalı’ya. TV8 ailemin çalıştığım ve selamlaştığım her bir ferdine son 5 yılım için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap