SON DAKİKA



Haber > Gündem > Acun Ilıcalı: Gurur duyuyorum!

Acun Ilıcalı: Gurur duyuyorum!

16 Temmuz 2016 Cumartesi - 17:35




FETÖ'nün darbe girişimi, sosyal medyayı salladı. Televizyoncu Acun Ilıcalı, Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşım ile binlerce beğeni aldı.





FETÖ'nün darbe girişiminin ardından tüm ülke ayaklandı. Yaşanan olaylar sırasında, darbe girişimine karşı çıktığını göstermek isteyen binlerce vatandaş, evlerinden çıkarak, askere karşı yürüyüşlerde bulundular. Olaylar, tüm dünya basınında geniş yer tutarken, sosyal medyadan da konuyla ilgili binlerce yorum geldi.

Tanınan isimler de Twitter ve Instagram hesapları üzerinden kişisel görüşlerini dile getirirken, Acun Ilıcalı ise paylaştığı fotoğraf aracılığıyla Türk olmaktan gurur duyduğunu açıkladı.

ILICALI: SAHİP ÇIKTIK!

Acun Ilıcalı, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı bir fotoğraf aracılığıyla, milletçe demokrasiye sahip çıktığımızı belirtti. Ilıcalı, paylaştığı fotoğrafın altına, "Milletçe demokrasimize sahip çıktığımız bugün, Türk olmaktan gurur duyuyorum. Demokrasimizi savunurken şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim." notunu düştü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap