SON DAKİKA



Haber > Gündem > Acı olaydan dakikalar önce silahlarla poz vermişler!

Acı olaydan dakikalar önce silahlarla poz vermişler!

22 Aralık 2019 Pazar - 13:00




İzmit'te, lise öğrencisi Batuhan D.'nin arkadaşının oynadığı silahın ateş alması sonucu yaşamını yitirdiği olaydan hemen önce, silahlarla birlikte çekildikleri fotoğraflar ortaya çıktı.





Kadıköy Mahallesi’nde oturan Batuhan D.(17), dün arkadaşlarını evine ders çalışmaya çağırdı. Batuhan D. babasına ait tabanca ile oynamaya başladı. Bir süre sonra T.K., Batuhan’dan tabancayı aldı. T.K.’nın oynadığı tabanca ateş aldı, kurşun Batuhan D.’ye isabet etti. Çağırılan ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Batuhan D., yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Arkadaşının ölümüne neden olan T.K. ise gözaltına alındı.

SİLAHLARLA FOTOĞRAFLAR

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ederken, Batuhan’ın hayatını kaybetmeden hemen önce ellerinde silahlarla arkadaşlarının da yer aldığı fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflarda Batuhan’ın elinde tabanca, Batuhan’ı vuran arkadaşının elinde silah ve bir diğer arkadaşının elinde ise bıçak görüldü. Yine başka bir karede gençlerin ellerinde namluları birbirlerine doğrultulmuş silahlar görülüyor.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMAK İÇİN


Batuhan D. vurulmadan önce bu fotoğrafların çekildiği, gençlerin sosyal medya hesaplarında paylaşmak için bu pozları verdiği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap