SON DAKİKA



Haber > Gündem > Acı haberler peş peşe geliyor!

Acı haberler peş peşe geliyor!

12 Aralık 2016 Pazartesi - 12:32




Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul'daki terör saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısını 44'e yükseldiğini açıkladı...





Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul'daki terör saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısını 44'e yükseldiğini açıkladı. Ardından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde bulunan polis memuru Tugay Can Kızılırmak bugün hayatını kaybetti.

Meclis Genel Kurulu'nda konuşan Bakan Akdağ, İstanbul Beşiktaş'taki bombalı terör saldırılarında hayatını kaybedenlerinin sayısının 44'e ulaştığını söyledi. Sağlık Bakanı Akdağ, "Biz 36 polisimiz ve 8 sivilin hayatını kaybettiği çok ağır, kanlı bir saldırıyla karşı karşıya kaldık ve iki gündür uykusuz biçimde meselenin Sağlık Bakanı olarak doğrudan doğruya içindeyim" dedi.

2 AYLIK EVLİ, 26 YAŞINDAKİ POLİS HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Acı haberi alan şehit polisin yakınları teröre lanet okudu. Kızılırmak'tan geriye 2 ay önce yaptığı evlilik töreni fotoğrafları kaldı.
Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde bulunan polis memuru Tugay Can Kızılırmak bugün hayatını kaybetti. Beşiktaş'taki terör saldırısında ağır yaralanan polislerden biri olan Kızılırmak'tan gelen acı haber, hastanede bekleyen yakınlarını göz yaşlarına boğdu.. Şehit polisin acılı yıkınları terörü lanetledi. Şehidin amcası 26 yaşındaki Tugay Can Kızılırmak'ın 2 ay önce evlendiğini söyledi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap