SON DAKİKA



Haber > Gündem > Acı haber: 1 şehit

Acı haber: 1 şehit

15 Ocak 2016 Cuma - 11:45




Siirt’te iki ayrı hücre evine operasyon düzenlendi. Operasyonda çıkan çatışmada 7 PKK’lı öldürüldü, 1 polis yaralandı, 1 polis de şehit oldu.





Siirt'te operasyon... Edinilen bilgilere göre, dün gece İnönü ve Sakarya mahallelerinde bir grup teröristlerin evlere sızdığı bilgisi alan güvenlik güçleri, çok sayıda polis ile sabah erken saatlerinde evleri ablukaya alarak baskın düzenlendi. Roket atar ve uzun namlulu silahlarla polise karşılık veren teröristlerle girilen çatışmalarda ilk belirlemelere göre 2 terörist öldürüldü. Çatışmada, 2 polisin de çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi.

ÇOK SAYIDA ÖZEL HARAKET POLİSİ GİTTİ

Çatışmanın yaşandığı iki ayrı bölgeye çok sayıda özel harekat polisi sevk edilirken, Cumhuriyet Polis Karakolu yanında görüntü almaya çalışan bir kişi de gözaltına alındı.

1 POLİS ŞEHİT OLDU

Operasyonda yaralanan 1 polis şehit oldu. Gelen son bilgilere göre, çatışmalarda 7 PKK'lı öldürüldü. Takviye kuvvet olarak askerler de bölgeye gönderildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap