SON DAKİKA



Haber > Gündem > Abdurrahman Dilipak'tan hükümete eleştiri! Nasıl peşine takıldınız?

Abdurrahman Dilipak'tan hükümete eleştiri! Nasıl peşine takıldınız?

23 Ağustos 2021 Pazartesi - 11:00




Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'tan hükümeti İstanbul Sözleşmesi üzerinden eleştirdi. Dilipak, "Bizimkiler nasıl peşine takıldı, destek verdi" dedi.





Yeni Akit yazarı  Abdurrahman Dilipak bugünkü köşe yazısında Ak Parti hükümeti döneminde onaylanan sapkınlığı teşvik eden, ailelerin parçalanmasına yol açan İstanbul Sözleşmesine değindi. Dilipak, "Bizimkiler İstanbul sözleşmesinin peşine nasıl takıldılar" dedi.

Dilipak'ın "Vicdan" başlığıyla yayınlanan bugünkü köşe yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Vicdan, kişinin kendi niyeti veya davranışları hakkında kendi ahlaki değerlerini temel alarak yaptıklarını veya yapacaklarını ölçüp biçtiği bir kişilik özelliğidir. Vicdan, birçok dinde, birçok felsefi akımda, mistisizmde önem verilmiş bir kavramdır.

Masonlar, Roteryen’ler “yardım ediyoruz” sloganı ile hareket ederler. Misyonerler de Afrika’da hep buna benzer kulağa hoş gelen kavramın arkasına saklandılar. Hep söylüyorum: Ağuyu altın tas içre sunarlar, bal da onun suç ortağı olur bazan. Oltaya takılan yeme kanmamak gerek. Şeytan bize nefsimize hoş gelen şeylerle yaklaşır. Rotaryenler kendilerini “Dünyayı aydınlatmak için yanan mumlarız” diye tanıtıyor. Artık bir sürü “Yeşil Mason”, “Yeşil Rotaryen”, Yeşil Leo-Lions, Lioness”lerimiz de var. İnandıkları gibi yaşamayınca, yaşadıkları gibi inanmaya başlıyor insan. Geçen gün evinden kaçan üç küçük başörtülü kız,Uzakdoğu’da hızla yayılan “K-Pop” tehlikesi hayali peşindeydiler. Bizimkiler İstanbul sözleşmesinin peşine nasıl takıldılar, Lanzarotte’ye destek verdiler, GENDER ve BİREY tanımından nasıl rahatsız olmuyorlar, “toplumsal cinsiyet” konusunu artık nasıl kabul eder hale geldiler!

FETÖ de “Hizmet hareketi” diyordu kendine değil mi? Uluslararası Rotary Başkanı 17 Ekim 2014’de Sözcü’ye konuşmuştu.Gary C.K. Huang, şöyle diyordu: “Ne dini ne de politik bir hedefimiz yok. İdeolojilere değil insanlığa hizmet ediyoruz”. GreatReset’in hedeflediği gibi “Din, politika, ideoloji, gelenek ve ahlaktan bağımsız BİREY’lerden oluşan bir toplum” hayali. Yani “Ne sağcı, ne solcu, futbolcu!”


Ro-tary Club’ü 1905’deAvu-kat Pa-ul Har-ris, Chi-ca-go’da ‘hiz-met ül-kü-sü’nü be-nim-seyen bir si-vil hiz-met ku-lü-bü olarak kurmuş.. “Ken-din-den ön-ce hiz-me-t” ve “En iyi hiz-met eden, en çok ka-za-nı-r” sloganı ile bugün 260 ül-ke-de, 1.2 mil-yon Ro-tar-yene ulaşmışlar. Bunlara başvurup üye olamıyorsunuz, ancak davet edilerek üye olabiliyorsunuz. Örgüte sizi davet eden kefiliniz oluyor bir bakıma. Otokontrol var. Örgüt dışa kapalı ve gizlilik kuralı var."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap