SON DAKİKA



Haber > Gündem > Abdurrahman Dilipak'ın oğlu ABD'ye mi çalışıyor? Dilipak'tan olay yanıt

Abdurrahman Dilipak'ın oğlu ABD'ye mi çalışıyor? Dilipak'tan olay yanıt

22 Eylül 2021 Çarşamba - 15:07




Abdurrahman Dilipak, "Oğlum ABD Hava Kuvvetleri'nin internet şirketinin Türkiye temsilcisi" dedi. Dilipak'ın sözlerine oğul Dilipak'tan yanıt gecikmedi. İşte o tartışma...





Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak'ın, söylediği sözler sosyal medyayı salladı. Abdurrahman Dilipak, "Oğlum Amerikan Hava Kuvvetleri'nin internet şirketinin Türkiye temsilcisi" dedi. Bir Twitter kullanıcısı da bu iddiaları gündeme getirdi. Yayınlanan videoya oğul Dilipak'tan itiraz gecikmedi. 

İşte o tartışma...

"OĞLUM ABD HAVA KUVVETLERİNE ÇALIŞAN ŞİRKETİN TÜRKİYE TEMSİLCİSİ"

Armağan Çağlayan'ın Youtube üzerinden yaptığı programa katılan Abdurrahman Dilipak, "Türkiye'de hiç kimsede, hatta ODTÜ'de bile internet yokken ABD'den yazılım, Almanya'dan akustik modem getirerek İngiltere üzerinden internete bağlanan ve konferans veren ilk kişiyim. Oğlum Amerikan Hava Kuvvetleri'nin internet şirketinin Türkiye temsilcisi" dedi.

Abdurrahman Dilipak'ın bu sözlerini Furkan Bölükbaşı isimli Twitter kullanıcısı videolu olarak sosyal medyadan yayımladı. 

Bu paylaşıma Dilipak'ın oğlu Ahmet Taha Dilipak'tan yanıt gecikmedi.


"ABD ORDUSUNA ÇALIŞACAĞIZ BUNU DA DEVLET FARKETMEYECEK?"

Babasının söylediklerini adeta yalanlayan oğul Dilipak, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

"3.3 milyon kişi bu videoyu izledi ve içerisinden sadece bu 'süper ileri zekalı' tip bunu ortaya çıkardı. Biz abd ordusuna çalışacağız ve bugüne kadar devlet dahil kimse farketmeyecek :). Müfterilikte çıtayı çok daha yukarı taşıyorsun. Madonna için ne yumurtlayacaksın meraklandım. Özgün olmak çok önemli. Yöntem olarak mücadele ettiklerinizin taktiklerini taklit ederseniz o mücadeleyi kazanamazsınız. Kaybettiğiniz gibi rezil de olursunuz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap