SON DAKİKA



Haber > Gündem > Abdurrahman Dilipak: Koronavirüs AKP'ye torpil yapıyor

Abdurrahman Dilipak: Koronavirüs AKP'ye torpil yapıyor

06 Eylül 2021 Pazartesi - 13:32




Koronavirüs aşısı karşısında durduğunu her fırsatta dile getiren ve bu yöndeki söylemleriyle adından sıkça söz ettiren Abdurrahman Dilipak virüs üzerinden AK Parti’ye bir göndermede bulundu.





Ünlü gazeteci Abdurrahman Dilipak koronavirüs salgınıyla ilgili AK Parti’ye kinayeli bir paylaşımında bulundu. Dilipak kalabalık AK Parti toplantısını hedef göstererek “Koronavirüs AK Parti’ye torpil yapıyor” diye yazdı.

BU KORONAVİRÜS AK PARTİ’YE TORPİL YAPIYOR HERALDE

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Giresun'da yaşana sel afetinden sonra geçtiğimiz hafta bölgeye giderek vatandaşlara hitap etmişti. Erdoğan’ın bölgeye geldiğini öğrenen vatandaş miting alanına akın ederken koronavirüs önlemlerinin hiçe sayıldığı gözlemlendi. Abdurrahman Dilipak ise bu görüntüye sosyal medya hesabından dikkat çekti. Dilipak Twitter paylaşımında İbadet yaparken koronavirüs salgınında dikkat edilecek hususlar konusunda hükümetin aldığı yasakları hatırlatırken AK Parti’nin Giresun’daki mitinginde vatandaşların sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak Erdoğan’ı beklemesini eleştirdi. Dilipak söz konusu paylaşımında “ İbadet de öyle açılışta böyle. Bu covid mekana göre adamına göre davranıyor sanırım. Covidin cemaate garezi var herhalde. Ak Parti’ye torpil yapıyor” diye yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap