SON DAKİKA



Haber > Gündem > Abdurrahman Dilipak, darbe örneği verip uyardı: Yeni oyun hazırlanıyor

Abdurrahman Dilipak, darbe örneği verip uyardı: Yeni oyun hazırlanıyor

27 Mayıs 2022 Cuma - 16:02




Yeni Akit Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Dilipak, 27 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümü sebebiyle sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunup yeni bir oyun hazırlandığı uyarısında bulundu.





Gazeteci/yazar Abdurrahman Dilipak sosyal medya platformu Twitter'dan, 27 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümü sebebiyle son derece dikkat çekici bir paylaşımda bulunup, önemli bir uyarı yaptı.

1960 darbesinde hem darbeyi yapan hem darbenin yapıldığı tarafta, meselenin arka planında ABD'nin olduğunu belirten Dilipak, bugün yeni bir oyun hazırlandığına dikkat çekerek takipçelerine önemli uyarılarda bulundu.

Dilipak'ın paylaşımları şu şekilde:

Bugün 27 Mayıs, DP'yi CHP'den ayırıp iktidara taşıyan ABD idi. Türkiye Küçük Amerika olacaktı. 1960 darbesini yapanlar da ABD'nin yerli işbirlikçileri idi. Sonra onları bırakıp, AP'yi destekleyenler de aynı. Ne zaman uyanacağız!

Birileri aynı ülkenin çocuklarının kanları ve gözyaşları üzerine kendilerine servet ve iktidar üretiyor. Tavşana kaç, tazıya tut. Bunun adı kontrollü bunalım stratejisi.. Uyan kardeşim uyan sağ sol kahveleri aynı silahla taratıyorlardı dün, bugün de yeni bir oyun hazırlanıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap