SON DAKİKA



Haber > Gündem > Abdurrahman Dilipak: Bu bir pandemi değil, biyolojik savaş

Abdurrahman Dilipak: Bu bir pandemi değil, biyolojik savaş

16 Nisan 2021 Cuma - 11:58




Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, koronavirüs salgınının "biyolojik savaş" olduğunu öne sürerek "Bir felakete doğru sürükleniyoruz. Bu çığlığı duyun! " ifadelerini kullandı. Covid 19 aşılarının virüsün mutasyona uğramasına sebep olduğunu iddia eden Dilipak "Biz ‘dünya 5’ten büyüktür’ diye birini seçtik, onun adamları bizi DSÖ, FDA, Bill’in adamları, Elon Musk çetesine, Huawei’nin adamlarının eline bıraktılar!” dedi.





Çin'den başlayıp tüm dünyaya yayılan yeni koronavirüs, önlemlere rağmen etkisini sürdürüyor. Dünya virüsün getirdiği korkunç tablo karşısında tedavi bulma çabasını sürdürüyor. Aşılama başladı ancak her ülkeye yeterli sayıda aşı gitmemesinden dolayı süreç çok yavaş ilerliyor. 

Koronavirüs, dünyayı etkisi altına almaya başladığından bu yana, virüse neyin sebep olduğu en çok merak edilen soru oldu.

Resmi kurumlar virüsün hayvan kaynaklı olduğunu açıklasa da durum henüz tespit edilmiş değil.  Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipakkoronavirüse yeni nesil cep telefonu teknolojisi 5G şebekelerinin neden olduğunu bir kez daha yineledi. 

"UYDURUYOR DEDİLER ŞİMDİ HAK VERİYORLAR"

Dilipak, yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşılarının virüsün mutasyona uğramasına sebep olduğunu iddia etti. Akit yazarı, “5G’nin Kovid-19’un işbirlikçisi olduğu” görüşünü savunurken geçmişte kendisine “Uyduruyor” diyenlerin şu an hak verdiğini söyledi.


"BILL'İN ADAMLARI ELON MUSK ÇETESİNE"

Dilipak, bugünkü köşe yazısında “Bu gidişin sonu nereye varacak bilmiyorum. Yazık ediyorlar, yazık oluyor bu millete, bu ülkeye. Biz ‘dünya 5’ten büyüktür’ diye birini seçtik, onun adamları bizi DSÖ, FDA, Bill’in adamları, Elon Musk çetesine, Huawei’nin adamlarının eline bıraktılar!” dedi.

“Bakın bu 5G, CoVID’in işbirlikçisidir. Aynı tezgahlarda üretilmiştir. Aynı büyük resmin parçasıdır” iddiasını dile getiren Dilipak, yazısında özetle şunları yazdı:

Daha önce “uyduruyor” diye beni kınayanlar, şimdi “Dilipak haklı çıktı” diye haber yapıyorlar. “ABD Savunma Bakanlığı Pentagon’da görevli bilim insanları Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında mikroçip geliştirdi. Savunma Ar-ge Projeleri Dairesi’nde (DARPA) görevli bilim insanları, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ürettikleri cihazda, deri altına sokularak koronavirüs enfeksiyonunu tespit edebilecek bir mikroçip geliştirdi”. Olan olduktan sonra, bad-el harab-ül basra, haklı çıkmam neyi değiştirir ki!

"PANDEMİ DEĞİL BİYOLOJİK SAVAŞ!"


Bu tedbirler, bu ilaçlar, bu aşılar, CoVID denilen o ne idüğü belli olmayan mikrobdan daha tehlikeli ya da onu üretenlerin planladıkları aynı tezgahın 2. Etabını oluşturan şeyler. Bu mikrop biyolojik bir ajan. Bu bir pandemi değil, biyolojik savaş. Ben bir gazeteci olarak haklı çıktım demek için söylemiyorum bunu. Sıradan bir habercilik değil. Bir felakete doğru sürükleniyoruz. Bu çığlığı duyun! 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap