SON DAKİKA



Haber > Gündem > Abdulkadir Selvi'ye sert sözler: ''Bu tetikçi FETÖ'nün en yakın adamı''

Abdulkadir Selvi'ye sert sözler: ''Bu tetikçi FETÖ'nün en yakın adamı''

13 Ağustos 2021 Cuma - 10:44




CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a canlı yayında soru soran gazeteci Abdulkadir Selvi'ye sert tepki gösterdi.





CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CNN Türk’te katıldığı canlı yayında sorun soran gazetecilerden olan Abdulkadir Selvi'ye sert sözlerle yüklendi.

Abdulkadir Selvi'ye FETÖ üzerinden sert sözler sarf eden CHP’li Başarır, “Bunlar kalemini ruhunu saraya teslim etmiş insanlar. Halkın değil, sarayın gazetecileri bunlar. İnsanlar yalnızca Bankasya’da hesapları olduğu için tutuklanırken, bu adam daha Fetullah Gülen ile olan fotoğraflarının hesabını vermedi. Bu adam FETÖ’nün en yakın adamı, bu ülkenin kahraman askerlerin subaylarının yargılanmasına tetikçilik yapmış ve bir dakika ifade vermemiş biri. Bu adama gazeteci falan demeyeceğim” dedi.

“HALK KENDİ KADERİNE BIRAKILDI”

Ayrıca devam eden yangınlara da değinen Başarır, AKP'nin halkı kendi kaderine bıraktığını söyleyen Başarır, “Geldiğimiz anda Akkuyu’da nükleer santral olmayacak söz veriyorum. Olmaması için yıllardır direndik hala direniyoruz. Orman yangınında içine kadar geldi ve bir patlama sırasında yarıklar oluştu. Doğa yine bizi uyardı. O nükleer santrale bir şey olması durumunda Mersin, Hatay, Antakya haritadan silinir ve biz bu riskle yaşamak istemiyoruz. Geldiğimiz anda gereken yapılacak bence o yaptırım boşa yapılan bir yatırımdır. Mersinli istemiyor, biz istemiyoruz. Halka rağmen bunu yapıyorlar ve bu çok yazık. AKP iktidarının en son dinlediği kesim halk” diye konuştu.

Beğendim
7
Sevdim
4
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap