SON DAKİKA



Haber > Gündem > Abdulkadir Selvi yazdı! Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu'na tarihi destek

Abdulkadir Selvi yazdı! Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu'na tarihi destek

02 Haziran 2022 Perşembe - 09:31




Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Gene Başkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdiğini söyledi.





Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Gene Başkanı Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu'na "Yüreği yetip de 2023'te aday olacak mı olmayacak mı" diye sormasına ilişkin olarak, "Erdoğan’ın en nefret ettiği kişiler listesi yapsanız herhalde birinci sırada Kılıçdaroğlu yer alır. Ama Erdoğan, cumhurbaşkanı adaylığı testiyle Kılıçdaroğlu’na tarihi bir destek verdi. Peki neden? Siyaset başka bir şey" yorumunu yaptı. 

"SİYASET ŞENLENECEK DEMEKTİR"

Abdulkadir Selvi, "Bu arada AK Parti’nin siyaset tarzında birtakım değişiklikler görüyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın grup konuşmasını izlerken bu kanaatim daha da pekişti. Bir süredir Kılıçdaroğlu’nun bir gece yarısı ortaya attığı iddialara cevap verilmeye çalışılıyordu. Dünkü grup toplantısında gördük ki AK Parti savunmadan taarruza geçiyor. Siyaset şenlenecek demektir" düşüncesini dile getirdi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap