SON DAKİKA



Haber > Gündem > Abdulkadir Selvi kar üstünden seçim hesabı: İmamoğlu burada haklı

Abdulkadir Selvi kar üstünden seçim hesabı: İmamoğlu burada haklı

27 Ocak 2022 Perşembe - 14:41




Abdulkadir Selvi, İstanbul'a kar yağışı üstünden Cumhurbaşkanlığı hesabı yaptı. İBB Başkanı İmamoğlu'nun MOBESE görüntülerine ilişkin itirazına hak veren Selvi, "Bu iş bitti demek için erken" dedi.





Pazartesi günü İstanbul’da yoğun kar yağışı sürerken  İBB Başkanı  Ekrem İmamoğlu’nun İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott ile Sarıyer’de bir balık restoranına gitmesine ilişkin Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'den dikkat çeken yorum geldi.

İmamoğlu'nun haklı olduğu noktayı açıklayan Selvi, "Bu süreçte İmamoğlu’nun haklı olduğu bir nokta yok mu? Var. Yemek olayı bir felaket ama içeriden fotoğrafların yayınlanması ve MOBESE görüntüleri konusundaki itirazı yerinde." ifadelerini kullandı.

Köşe yazısında "İmamoğlu’nun cumhurbaşkanlığı hesabı ne olur?" sorusuna yanıt veren Abdulkadir Selvi, "Peki kar felaketi ve balıkçı krizi İmamoğlu’nun cumhurbaşkanlığı hesabını etkiler mi? Etkiler elbette ki. Ama şimdiden bu iş bitti demek için erken." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap