SON DAKİKA



Haber > Gündem > Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ı uyardı: Seçimlere damga vuracağı kesin...

Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ı uyardı: Seçimlere damga vuracağı kesin...

08 Temmuz 2022 Cuma - 11:26




İktidara yakın Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, "Bu seçimlere ekonominin damga vuracağı kesin." değerlendirmesinde bulundu.





Hükümete yakın Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, "Seçim mi geçim mi konusu ilk kez bu kadar kendini yakından hissettiriyor. Çünkü bu seçimlere ekonominin damga vuracağı kesin." ifadelerini kullandı.

"HERKES KENDİ EKONOMİK SAVAŞIYLA MEŞGUL"

"Optimar’ın 23-28 Haziran tarihleri arasında 1613 kişi ile yüzyüze anket yöntemiyle yaptığı araştırmanın verilerini paylaştı. Seçim mi geçim mi konusu ilk kez bu kadar kendini yakından hissettiriyor." diyen Abdulkadir Selvi, "Çünkü bu seçimlere ekonominin damga vuracağı kesin. Optimar’ın ‘Geçen ayın en önemli sorunu nedir?’ sorusuna ankete katılanların yüzde 58.9’u zamlar, yüzde 25.7’si ise enflasyon yanıtını vermiş. Birbirini tamamlayan iki başlık. RusyaUkrayna Savaşı dahi yüzde 7.4 oranıyla üçüncü sırada geliyor. Herkes kendi ekonomik savaşıyla meşgul." yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap