SON DAKİKA



Haber > Gündem > Abdulkadir Selvi: Doğruluğundan kuşkulandığım haberi yazmadım

Abdulkadir Selvi: Doğruluğundan kuşkulandığım haberi yazmadım

04 Kasım 2020 Çarşamba - 14:58




Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Mesut Yılmaz'ın seçimlere girdiği kongrede eline geçen sahte bir belgeyi yazdı. Selvi, belgenin Mesut Yılmaz'ın aleyhinde olabileceğini belirterek, "Belge Mesut Yılmaz’ın Lions kulübüne üye olduğu yönündeydi" iddiasında bulundu.





Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'la ilgili yayılan sahte belgeyi haberleştirmediğini ve bu kararından da hayatı boyunca pişman olmadığını belirtti. 

Mesut Yılmaz ile Yıldırım Akbulut’un yarışacağı kongreye sayılı günler kala Yılmaz hakkında Lions kulübüne üye olduğuna dair belge paylaşıldığını yazan Selvi, "Daha sonra FETÖ’nün sıkça kullandığı sahte evrak üretme gerçeği ile ilk olarak o zaman karşılaştım. Benim için öğretici oldu. Genç bir gazeteciydim. Çift kontrolün ne denli önemli olduğunu orada öğrendim. Haberi yayınlasam kongre sürecinde çok büyük bir sansasyona sebep olabilirdi. Sahte olduğunu tespit ettirdiğim belge Mesut Yılmaz’ın Lions kulübüne üye olduğu yönündeydi. Lions’un resmi evrakı havası verilen bir kâğıt hazırlanmıştı. Doğruluğundan kuşkulandığım haberi yazmadım. Hayatım boyunca da pişman olmadım." ifadesini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap