SON DAKİKA



Haber > Gündem > Abdulkadir Selvi açıkladı: Erdoğan seçimi kazanmak için ne yapacak?

Abdulkadir Selvi açıkladı: Erdoğan seçimi kazanmak için ne yapacak?

21 Nisan 2022 Perşembe - 10:50




Saray’a yakın kalemlerden Abdulkadir Selvi AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kazanmak için nasıl bir yöntem izleyeceğini ve yapması gerekenleri açıkladı.





Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurt dışı gezilerinden yanından ayırmadığı gazeteci Abdulkadir Selvi bugünkü yazısının bir bölümünde AK Parti’nin yaşadığı oy kaybını itiraf ederek yeniden seçimi kazanmak için AK Parti’nin yapacaklarını anlattı.

AK PARTİ NE YAPACAK?

Abdulkadir Selvi AK Parti’den ayrılanların diğer partilere gitmediğini fakat “Erdoğan ne yapacak?” diye sorduklarını söyledi. Buna karşılık Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "Bu amaçla AK Parti teşkilatları olarak kardeşlik ve kucaklaşma seferberliği başlatıyoruz” ifadelerine dikkat çeken Selvi “AK Parti öncelikle daha önce AK Parti’ye oy verenlerle kucaklaşmalı. Seçmenlerin yüzde 61’i bir şekilde AK Parti’ye oy vermiş. Ayrıca yüzde 30’a ulaşan oranıyla Türkiye’nin ikinci partisi olan kararsızların yarısının gözü hâlâ AK Parti’nin üzerinde. Olumlu icraatlar yaptığı takdirde AK Parti’ye oy verebilirim, diyor," dediğini yazdı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın, "Bilhassa, bir dönem partimiz içinde yer almış, AK Parti çatısı altında bu ülkeye hizmet etmiş ancak daha sonra farklı sebeplerle teşkilatlarımızdan kopmuş kardeşlerimize ulaşmaya özel önem ve öncelik veriyoruz. Dava kardeşliğimizi yeniden perçinleyerek kalbi Türkiye için çarpan herkesle irtibatlarımızı güçlendirmeyi istiyoruz" şeklindeki sözlerinin önemli olduğunu belirten Selvi, Erdoğan'ın AK Parti kadrolarına da sık sık “Sahada olun. Halkın arasına girin. Siyaset sokakta yapılır” diye uyarılarda bulunduğunu açıkladı

Selvi Ayrıca Erdoğan'ın Önceki günkü MYK toplantısında da, “Ramazan ayını ve bayramı iyi değerlendirelim. Sahada olalım. Halka gidelim. Halka gitmeyen siyasetçi olmaz. Halkın içinde olalım” diye uyarıda bulunduğunu da aktardı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap