SON DAKİKA



Haber > Gündem > ABD'den Süleyman Şah için ilk yorum

ABD'den Süleyman Şah için ilk yorum

23 Şubat 2015 Pazartesi - 08:49




Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Türkiye'nin Şah Fırat Operasyonu'nu görüşen ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, şehit asker için başsağlığı diledi.





ABD Dışişleri Bakanlığı'nın üst düzey bir yetkilisi, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Türkiye'nin başarılı Şah Fırat Operasyonu'nu görüştüğünü söyledi. Yetkili, şehit olan asker için Kerry'nin başsağlı dilediğini kaydetti.

OPERASYONU GÖRÜŞTÜLER

ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey bir yetkili, ABD Dışişleri Bakanı Kerry'nin, Şah Fırat Operasyonu'yla ilgili olarak Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile görüştüğünü kaydetti.

"TÜRKİYE'NİN BAŞI SAĞOLSUN"

"İki bakanın, Türkiye'nin başarılı operasyonunu ele aldığını" kaydeden yetkili, "Ayrıca, Türkiye'ye başsağlığı diliyoruz, özellikle de operasyon sırasındaki kazada ölen Türk askerinin ailesi ve arkadaşlarına" ifadesini kullandı.

"İŞBİRLİĞİ DEVAM EDİYOR"

Yetkili, ABD ile Türkiye'nin, istihbarat ve bilgi paylaşımı da dahil Suriye'deki gelişmelerle ilgili yakın ve devam eden işbirliğine sahip olduğunu bildirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap