SON DAKİKA



Haber > Gündem > ABD’de Azerbaycan - Ermenistan zirvesi

ABD’de Azerbaycan - Ermenistan zirvesi

26 Haziran 2023 Pazartesi - 14:51




Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın daveti üzerine çalışma ziyaretinde bulunmak üzere ABD’ye gitti.





Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov’un, Azerbaycan ve Ermenistan arasında barış anlaşması müzakereleri için ABD’ye gittiği belirtildi. Bayramov’un ziyareti kapsamında ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile ikili görüşme gerçekleştireceği, ikili görüşmenin ardından Blinken’in katılımıyla gerçekleştirilecek üçlü toplantıda Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan ile bir araya geleceği ifade edildi. Toplantıda, Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanları arasında Barışın Tesisi ve Devletlerarası İlişkilere İlişkin İkili Anlaşma kapsamında görüşmelerin yapılacağı belirtildi.

Antony Blinken, Ceyhun Bayramov ve Ararat Mirzoyan arasındaki üçlü görüşme en son 1 Mayıs’ta ABD’nin başkenti Washington DC. kentinde gerçekleştirilmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap